Idee?

Suggesties?

Heb je een idee, suggestie of vraag voor onze Revalidatie Friesland Academie? Laat het ons weten.

Doorzoek onze website

Er wordt gewerkt aan e-learning module SMTA

Met deze e-learning module hebben cursisten 24 uur per dag en zeven dagen per week toegang tot de leeromgeving. Toegang waar en wanneer je maar wilt: thuis of op het werk. De lesstof kan gemakkelijk in ‘stapjes’ worden verdeeld, waardoor je de stof beter én naar eigen behoefte kan opnemen. Door het ontwikkelen van deze e-learning is het mogelijk dat je plaats- en tijdonafhankelijk kunt leren en dat je precies datgene leert wat je op dat moment nodig hebt.

 

Wat verandert er?

De huidige opzet van de cursus SMTA bestaat uit 2 cursusdagen én een uitgebreid papieren handboek als naslagwerk.  In de nieuwe opzet bestaat de cursus uit twee cursusdagen én een e-learning module. In de e-learning module is alle informatie uit het oude handboek verwerkt. Dit oude handboek was hard aan een inhoudelijke update toe. Vanuit die gedachte is de e-learning module ontwikkeld. De e-learning is makkelijk up-to-date houden waardoor cursisten toegang krijgen tot de meest actuele informatie. De ‘rijke’ leeromgeving van de e-learning module maakt de complexe informatie ook makkelijk toegankelijk.

Beschikbaarheid

Er wordt op dit moment nog hard gewerkt aan de e-learning module. De verwachting is dat deze medio mei 2018 beschikbaar zal zijn.