Idee?

Suggesties?

Heb je een idee, suggestie of vraag voor onze Revalidatie Friesland Academie? Laat het ons weten.

Doorzoek onze website

Nieuw voor fysio’s: training ‘Energiemanagement na covid’

Ben je eerstelijns of tweedelijns fysiotherapeut en werk je met long-covid-patiënten? Dan is deze nieuwe training iets voor jou. Uit onderzoek is gebleken dat long-covid-patiënten volgens de normale trainingsschema’s onvoldoende herstellen. De richtlijnen die het afgelopen jaar zijn verschenen wijzen uit dat belasting en belastbaarheid een belangrijke factor zijn in de behandeling bij long-covid. In deze training worden de belangrijkste methodes hiervan uitgelegd en leer je deze toepassen.

De training duurt 3 uur en na die tijd ben je op de hoogte van de meest recente behandelprincipes op dit gebied én kan je dit verwerken in jouw behandelingen. De training bevat zowel inhoudelijke uitleg als praktijktraining aan de hand van casuïstiek. Docenten zijn een ervaren fysiotherapeut en ergotherapeut. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus schrijf je snel in via: https://academie.revalidatie-friesland.nl/cursus/energiemanagement-na-covid/