Groepsconsultatie

Je hebt eerder een cursusmodule en past het geleerde toe in je praktijk. Mogelijk heb je behoefte om onder begeleiding van een inhoudelijk deskundige praktijkproblemen te bespreken. Wij komen graag één of meerdere malen bij je langs.

Doelgroep

Cursisten die in company een module bij Revalidatie Friesland hebben gevolgd.

Doel

Tijdelijk begeleid kunnen uitvoeren van onderzoek en behandeling bij specifieke hulpvragen van patiënten die gerelateerd zijn aan de revalidatie en waar je zelf geen of onvoldoende ervaring mee hebt.
of
Verbeteren van toepassing van kennis en vaardigheden uit een gevolgde opleidingsmodule bij Revalidatie Friesland in de eigen werksituatie.

Data

Op aanvraag

Accreditatiepunten

Geen

Inhoud en werkwijze

Wanneer je belangstelling hebt voor groepsconsultatie kun je hiervoor contact opnemen met de coördinator Modulair Opleiden. Deze neemt met jou de vraagstelling door en legt binnen Revalidatie Friesland contact met een inhoudsdeskundige. Deze inhoudsdeskundige komt op afspraak bij je langs. De deelnemers aan de groepsconsultatie bereiden zich voor op de bijeenkomst door praktijkvoorbeelden te verzamelen. Tijdens de bijeenkomst wordt overlegd welke problemen er besproken worden. De inhoudsdeskundige bepaalt samen met de groep op welke wijze het probleem aangepakt wordt. Mogelijkheden hiervoor zijn onder andere: vormen van intervisie, casuïstiek bespreking, rollenspelen of herhaling van theorie- of praktijkoefeningen.

Toetsing

Geen

Duur

Een bijeenkomst duurt 90 minuten (1,5 SBU)

Docent

Afhankelijk van het onderwerp.

Kosten

Op aanvraag

Materiaal/literatuur

Geen

Cursus locatie

Op een door jou gekozen locatie.

Aantal deelnemers

Minimaal 3 tot maximaal 8 personen

Meer informatie?

Neem contact op met coördinator modulair opleiden of een stuur een mail naar: modulair.opleiden@revalidatie-friesland.nl

1Inschrijven
2Persoonsgegevens
  • DD dash MM dash JJJJ