Symposium “Spasticiteitsbehandeling in de ketenzorg Regio Noord”

Op initiatief van revalidatieartsen uit de regio organiseert Revalidatie Friesland samen met het Wilhelmina Ziekenhuis Assen (WZA) op donderdag 28 september 2023 een symposium over de spasticiteitsbehandeling en de ketenzorg in de Noordelijke regio.

Het symposium is een vervolg op twee voorgaande symposia over spasticiteit. Bij voorgaande symposia lag het accent met name op herkennen van spasticiteit en bewustwording van het belang van behandelen. Het komend symposium zal meer gaan over het optimaliseren van de ketenzorg. Aan de hand van een aantal scenario’s/patiënt-journeys zal de huidige ketenzorg en de mogelijke knelpunten in kaart worden gebracht, met als doel om aan het einde van het symposium gezamenlijk met de deelnemers te komen tot een plan ter optimalisatie van de ketenzorg in Regio Noord.

Doelgroep

Deze scholingsdag is speciaal voor specialisten ouderengeneeskunde, artsen verstandelijk gehandicapten, huisartsen, revalidatieartsen, physician assistants, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en verpleegkundigen. Met als doel: meer inzicht verschaffen wat spasticiteit is en welke behandelmogelijkheden er zijn. Accreditatie wordt aangevraagd.

In het gehele land bestaan uitstekende mogelijkheden en uitgebreide expertise voor een kwalitatief hoogstaande behandeling van patiënten met spasticiteit. Dit symposium biedt inzichten in de verschillende mogelijkheden.

Bekijk hier het programma

Waar en wanneer

Datum: Donderdag 28 september in Assen van 9.00 tot 17.00 uur
Locatie: Hotel van der Valk, Balkenweg 1, 9405 CC Assen

Aanmelden

Deelnamekosten artsen bedragen € 100,- p.p., physician assistants en therapeuten € 75,- p.p.
Kom jij ook? Aanmelden kan nog!