Project ‘Juiste zorg op de juiste plek voor DCD’ ruim een ton subsidie gekregen!

Het project ‘Juiste zorg op de juiste plek voor DCD’ heeft ruim een ton subsidie gekregen! Dit project betreft een samenwerkingsproject met ouders, eerstelijns fysiotherapiepraktijken, het onderwijs en Steunpunt Onderwijs Noord. De subsidie betreft het onderdeel samenwerking tussen eerste en tweede lijn.

Door middel van Actieonderzoek en Design Research worden onderzoek, innovatie en leren rond dit thema geïntegreerd. Doel van het deelproject is dat kinderen, door een betere samenwerking met de eerste lijn, dichter bij huis eerder de zorg ontvangen die ze nodig hebben. Het doel van het hele project is dat problemen bij kinderen met DCD veel eerder gesignaleerd worden, er vroegtijdig hulp ingeschakeld kan worden en secundaire problemen voorkomen kunnen worden. Het project is daarmee een uitwerking van de DCD richtlijn. Revalidatie Friesland is erg blij met de erkenning!

Projectleden ‘Juiste zorg op de juiste plek voor DCD’ nemen bloemen in ontvangst.